Om oss

Familjen bakom 

 

SE*Angels of sins

 

Vi är en familj som består av Sofia, Anders, Vega och Vilgot.

Jag som sköter hemsidan är Sofia och jag är den i familjen som främst har hand om uppfödningen, dvs smider planer, granska stamtavlor, har kontakt med kattungeköpare och ställer ut våra katter. Jag är även aktiv i kattklubben Hälsingekatten och sitter med i styrelsen. Jag läser gärna kurser och fördjupar mig mer. Men jag arbetar till vardags som lärare och det är ibland svårt att få tiden att räcka till under läsåret. Men jag försöker hinna med så gott det går. Hittills har jag läst pawpeds G1 och G2. Nästa steg är att bli diplomerad uppfödare och förhoppningsvis läsa Pawpeds G3 under hösten -19.

Husse Anders sköter stor del av markservicen här hemma, är bollplank i aveln och gör mig ibland sällskap på kattutställningar. Anders är min klippa, stöttepelare och bland även den som får mig att inse verkligheten när jag drömmar mig bort ;) Vi är ett bra komplement till varandra!

Vega, född -14, hjälper till att socialisera kattungarna, ger katterna gärna mat (även på eget bevåg ;) ) och tja, hjälper till på en snart 4årings sätt. Vega älskar katterna men är också väl medveten om att de flesta kattungarna ska säljas. Vegas favoritkatt här hemma är vår huskatt Japp. 

Vilgot, född -16, är väldigt bra på att vifta med kattvippor och leka med katterna. Men gärna på lite avstånd, de kan ju vara lite läskiga ;)

I vår familj finns även huskatten Japp, född - 09. Våran äldsta katt här hemma och vår lilla maskot. Han är den som kräver kärlek allra mest och helst ska krypa in under skinnet på oss om han kunde.